Un craiovean condamnat la 6 ani de inchisoare pentru infractiuni informatice vrea sa se predea la DIICOT: "Ma plimb si imi desfasor activitatea in SUA"

Sursa: Adevarul
Luni, 29 August 2016, ora 09:58
93 citiri
Laurentiu Vasile a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare pentru infractiuni informatice. Barbatul s-a sustras urmaririi penale si a plecat in SUA. Acum vrea sa se predea procurorilor DIICOT, insa nu in orice conditii. Laurentiu Vasile este urmarit international in baza unui mandat de executare a pedepsei. Procurorii DIICOT au aflat in urma cu 6 ani a mai multi craioveni urmau sa faca un transport de aparatura pentru copierea datelor cartilor de credit la Amsterdam, Olanda. In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.