Un elev de 7 ani din Craiova este cercetat pentru violenta. Baiatul isi loveste si terorizeaza colegii de clasa. "A apucat-o de degetul de la mana, dandu-l peste cap"

Sursa: Adevarul
Luni, 19 Martie 2018, ora 06:11
83 citiri
Un elev de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova este cercetat de oamenii legii pentru violenta. Parintii colegilor l-au reclamat la politie si il acuza ca a agersat mai multi copiii din clasa. Conducerea unitatii de invatamant i-a scazut baiatului de 7 ani nota la purtare in primul semestru, dar aceasta masura nu a avut niciun efect. Parintii au povestit ca elevul in varsta de 7 ani este agresiv si ii terorizeaza pe copii. In urma cu cateva zile a lovit o fetita. "Fetita mea a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.