UPDATE Tanara ucisa la metrou in statia Dristor era din Craiova. Tatal victimei: "E o tragedie, dar nu pot da vina pe femeia care a impins-o"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 13 Decembrie 2017, ora 08:13
140 citiri
Alina Ciucu, in varsta de 25 de ani, din Craiova, si-a pierdut viata marti, 12 decembrie, in Bucuresti, dupa ce a fost impinsa in fata trenului, in statia de metrou Dristor. Tanara nu a avut nicio sansa de supravietuire. UPDATE ORA 10.00 Victima, Alina Ciucu, era din localitatea Ostroveni, judetul Dolj. Contactat telefonic de jurnalistii "Adevarul", tatal victimei a declarat: "Nu am putut sa ma uit la imagini. Este o adevarata tragedie ce s-a intamplat, dar nu pot da vina nici pe femeia care a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.