VIDEO Criminalul sinucigas din Palilula isi ascundea armele in borcanele cu muraturi din beci. "Urma un tratament psihiatric. Nepoata mea traia bine cu el"

Sursa: Adevarul
Sambata, 03 Decembrie 2016, ora 18:20
161 citiri
Detalii socant ies la iveala din trecutul criminalului sinucigas care a impuscat mortal, vineri, doi oameni si a ranit alti doi, in localitatea doljeana Palilula. Anchetatorii au descoperit, sambata, noua arme in locuinta criminalului Dragos Furtuna. Dragos Furtuna, in varsta de 28 de ani, din Timisoara, s-a mutat in vara acestui an in localitatea doljeana Palilula impreuna cu sotia, medic rezident. Vecinii lui Dragos Furtuna, care a impuscat mortal, vineri, doi oameni, a ranit alti doi, dupa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.