VIDEO Darius Valcov a fost audiat la Tribunalul Dolj in dosarul in care este acuzat de luare de mita. La iesirea din sala de judecata: "Nu fac declaratii"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 31 Ianuarie 2018, ora 16:09
156 citiri
Darius Valcov a fost audiat astazi de magistratii Tribunalului Dolj in dosarul in care este acuzat de luare de mita si trafic de influenta. In momentul in care a iesit din sala de judecata a refuzat sa faca declaratii. Procurorii DNA l-au trimis pe Darius Valcov in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta si au stability in urma anchetei ca in anul 2012 i-a pretins unui om de afaceri aproximativ 10% din sumele incasate de societatea acestuia de la Primaria Slatina. Este vorba de o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.