VIDEO Milioane de lei investite degeaba intr-un mastodont bisericesc in ruina. "Biserica a primit o gramada de bani, dar nimeni nu stie unde-au ajuns"

Sursa: Adevarul
Marti, 14 August 2018, ora 16:13
211 citiri
De mai bine de un deceniu, Mitropolia Olteniei transmite ca vrea sa faca o catedrala in cel mai mare cartier din Craiova. A cerut si a primit de la Consiliul Judetean Dolj 3 milioane de lei. Enoriasii au dat si ei bani. In plus, fetele bisericesti incaseaza sume colosale de la comerciantii care si-au ridicat chioscuri pe terenul concesionat gratuit de biserica. Rezultatul: catedrala este la un pas de a se transforma intr-o groapa de gunoi. Temelia Catedralei Ortodoxe "Sfantul Ion Botezatorul" ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.