VIDEO O familie din Craiova s-a trezit cu un cocktail Molotov in curtea vilei pentru o presupusa datorie la poker: "Norocul nostru a fost ca au pus motorina in sticle"

Sursa: Adevarul
Vineri, 06 Decembrie 2019, ora 15:56
205 citiri
Atacul a avut loc la cateva minute dupa ce una dintre victime fusese la politie sa reclame ca este terorizata sa plateasca niste bani pe care unul dintre nepoti i-ar fi pierdut la poker. Politistii au inceput cercetarile, i-au audiat pe atacatori si le-au dat drumul. "Se lauda ca au pile la politie si DIICOT". Scandalul a inceput in ziua de 1 decembrie, cand Marian Georgescu, un craiovean care locuieste la marginea orasului, s-a trezit acasa cu mai multi barbati inarmati. "Aveau sabii, cutite, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.