VIDEO Procesul angajatilor Centrului de Transfuzii care au vandut sange la negru, amanat. Inculpatii foloseau un limbaj codat: "E bine doua bastoane?"

Sursa: Adevarul
Luni, 16 Aprilie 2018, ora 11:39
99 citiri
Asistentul Cristian Cosmin Magaon (24 de ani) si registratorul Mihaela Oprisan (33 de ani), au fost trimisi in judecata pentru trafic de influenta si sunt acuzati ca au vandut sange la negru cu sume intre 50 si 100 de lei pentru o unitate (400 ml). Procesul se afla pe rol la Tribunalul Dolj, iar magistratii au amanat dosarul pentru data de 5 mai. Asistentul Cristian Cosmin Magaon (24 de ani) si registratorul Mihaela Oprisan (33 de ani), au vandut sangele ca la piata si cereau sume intre 50 si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.