VIDEO Profesoara de matematica din Dolj, filmata in timp ce urla la o eleva care nu stia sa rezolve o problema: "Ma, fetito, esti...?"

Sursa: Adevarul
Joi, 02 Iunie 2016, ora 18:31
162 citiri
Profesoara de matematica si-a iesit din minti in momentul in care o eleva scoasa la tabla nu a stiut sa raspunda la intrebare. Dascalul s-a infuriat si a inceput sa tipe. "Am gresit si imi asum acest lucru. Imi pare rau. Nu s-a mai intamplat pana in momentul de fata un astfel de incident. Am ridicat tonul, dar nu am lovit-o pe eleva respectiva", a povestit Georgeta Urolocea.
Conducerea Liceului Tehnologic "C.N Plopsor" din comuna doljeana Plenita a demarat o ancheta in acest caz si vor fi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.