VIDEO Rezultate Bacalaureat 2015 Dolj. Reactiile elevilor, dupa aflarea rezultatelor: "Ma asteptam sa obtin o note mai bune, dar este bine ca am promovat"

Sursa: Adevarul
Marti, 07 Iulie 2015, ora 14:21
158 citiri
Elevii au venit inca de la primele ore ale diminetii in curtea liceelor pentru a afla rezultatele la examenul de Bacalaureat 2015. In jurul orelor 12.00, listele cu candidatii liceului ce au sustinut Bacalaureatul 2015 au fost afisate, rand pe rand. Unii elevi au fost nemultumiti de notele obtinute. "Ma asteptam sa obtin o nota mai buna la romana, dar este bine ca am promovat. Nu stiu daca sa fac contestatie. Imi este teama sa nu imi scada nota. Am avut mari emotii pana am aflat rezultatul ", a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.