VIDEO Rudele politistului mort dupa ce a fost batut pe strada: "De trei ori i-a stat inima. Agresorul nu o sa obtina niciodata iertarea"

Sursa: Adevarul
Vineri, 12 Februarie 2016, ora 14:28
128 citiri
Politistul Constantin Barbu a ajuns la Spitalul Judetean din Craiova in coma, iar in urma cu doua zile a fost operat. Din pacate dupa interventia chirurgicala nu s-a mai trezit. "De trei ori i-a stat inima. Operatia a decurs bine, insa dintr-odata nu s-a mai putut face nimic. Agresorul nu o sa obtina niciodata iertarea", a povestit Valeriu Barbu, fiul politistului.
Politistul local batut in strada a decedat la spital Agresorul politistului a fost arestat, iar la audieri le-a spus anchetatorilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.