VIDEO Stadionul din Craiova, inagurat in prezenta a peste 20.000 de spectatori. Olguta Vasilescu: "O realizare pe care ne-am dorit-o si care a ajuns la bun sfarsit"

Sursa: Adevarul
Sambata, 11 Noiembrie 2017, ora 10:59
202 citiri
Noul stadion din Craiova care a costat peste 54 de milioane de euri a fost inaugurat vineri seara printr-un show cu muzica, lasere si o defilare. La eveniment au participat mai multe glorii ale fotbalului din Banie. Noua arena din Banie a fost inagurata cu meciul amical dintre Universitatea Craiova - Slavia Praga. Evenimentul nu a fost insa unul de bun augur pentru olteni, iar CSU Craiova a pierdut cu 4 la 0 partida cu cehii de la Slavia Praga. "Oamenii din Oltenia isi doreau foarte mult acest ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.