VIDEO Un obiect misterios a cazut din cer si s-a oprit in parbrizul unei masini: "Cei de la ISU ne-au spus ca este un trasor sau un proiectil de iluminare"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 09 Mai 2018, ora 00:30
114 citiri
Un obiect misterios a cazut marti seara pe o masina din carierul Craiovita Noua din Craiova. Oamenii au declarat ca intial au crezut ca pe cer sunt lampioane, insa in momentul in care au observat ca ar fi vorba de un proiectil militar s-au speriat. Obiectul misterios care a cazut din cer a distrus parbrizul unui autoturism, iar oamenii au precizat ca alte doua obiecte asemanatoare ar mai fi cazut in zona. "Am crezut ca este un lampion, iar imediat s-a stins si noi ne-am bucurat cand am vazut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.