Un vanator din Dolj si-a executat sotia si a incercat sa se sinucida. Rudele victimei: "Ea era moarta, iar el vroia sa se ridice, sa ia pusca sa mai dea"

Sursa: Adevarul
Marti, 13 Ianuarie 2015, ora 00:20
214 citiri
Cei doi soti nu mai locuiau impreuna dup ce s-au certat, iar femeia s-a refugiat de frica la mama ei, Inarmat cu o pusca de vanatoare, barbatul de 51 de ani a intrat in casa si a tras doua focuri de arma. Rudele victimei au declarat ca Florin Cristofir era violent si gelos. "Am auzit focuri de arma si am venit aici catre locatia asta. Am vazut masina lui, era parcata acolo.A tras niste uluci din gard, cu o pusca de vanatoare si a executat sotia. Dupa care s-a impuscat si e ", a declarat un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.