Cristian Dobre, noul presedinte al Camerei de Comert Dolj

   

Managerul Polystart Impex, Cristian Dobre, a fost ales aseara, cu majoritate de voturi, presedinte al Camerei de Comert si Industrie Dolj in cadrul Adunarii Generale a membrilor CCI Dolj.

51 de reprezentanti ai mediului de afaceri local l-au votat pe Dobre si doar doi s-au opus. Cristian Dobre are 41 de ani si conduce grupul de firme Polystart din Craiova. El a fost catalogat de catre Gabriel Vladut, un om de afaceri craiovean prezent la eveniment, drept "o persoana puternica, neangajata politic si cunoscuta pentru rezultatele sale". In discursul de dupa vot, Dobre a declarat ca vrea sa schimbe mentalitatea despre olteni si sa ofere mediului de afaceri local recunoasterea pe care o merita. "Cred ca putem sa schimbam mentalitatea, eticheta care ni s-a pus noua, oltenilor, ca suntem individualisti, dezorganizati, si sa ne implicam cu totii. Sa vedem ca succesul celorlalti este si succesul nostru. Am o viziune frumoasa, de viitor. Eu cred ca putem transforma Craiova si Doljul intr-o regiune puternica, cu companii competitive la nivel national", a spus el.

Un nou colegiu de conducere

Tot aseara au fost alesi si reprezentantii Colegiului de Conducere al Camerei: Cristian Dobre, ca imputernicit pentru Proiect SA, Iulian Cosmin Radutoiu (Reloc SA), Constantin Raducanoiu (Parc Turism), Gianluca Mantovani (Maglierie Cristian Impex), Gabriel Vladut (IPA SA), Gabi Toader (LERO Advanced Consulting), Catalin Stroe (Ruris Impex), Victor Popescu (Civitas PSG), Lucian Capitanescu (Erpia), Radu Neagoe (BRD - sucursala Dolj), Adrian Johan (Netrom), Catalin Adam (SC Pentru Lucrari Drumuri si Poduri), Virgil Fira (Moviplast), Constantin Popeci (Popeci Utilaj Greu), Marcel Scarlatescu (Redac) si Ioan Vigaru (pana ieri presedinte al CCI si reprezentant Mercur SA).
Joi, 12 Aprilie 2012, ora 06:10
Sursa: Gazeta de Sud

Articol citit de 712 ori


Gazeta de Sud

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook