Eugen Calinoiu, directorul executiv al DGFP Dolj: "Trebuie sa facem front comun pentru a apara interesul national si banul public"

Miercuri, 16 Mai 2012, ora 04:13
662 citiri
Eugen Calinoiu, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, ar putea oferi si la alti manageri lectii cum trebuie sa conduci o institutie publica si nu una oricare, ci aproape cea mai importanta la ora actuala, tinand cont de presiunile care se pun pe Finante, urmare a crizei economice si a semnalelor cat mai clare de reintrare a Romaniei in recesiune.

Cum a reformat Eugen Calinoiu aceasta institutie, cum a schimbat mentalitatea angajatilor de la ghisee, dar mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.