Ministrul Energiei, Anton Anton: "La Craiova, urmeaza sa construim cel mai modern sistem de stocare a energiei electrice in depozitele de gaze"

Vineri, 22 Februarie 2019, ora 02:13
28 citiri
Ieri, a fost prezent la Craiova, ministrul Energiei, Anton Anton. Acesta a intreprins o vizita de lucru la Complexul Energetic Oltenia, mai precis la sediul Sucursalei Electrocentrale Craiova II. Tema discutiilor a fost "Perspectiva si proiecte de dezvoltare la SE Craiova II - reconversie sau capacitati noi de producere a energiei electrice si termice". Mai exact, ministrul Energiei a prezentat proiectul "grup energetic nou 200 MW CCGT- Craiova II, pe gaz cu functionare flexibila inclusiv ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.