Raj Nair, vicepresedinte executiv Ford: "Tehnologia motorului EcoBoost de la Ford a permis realizarea unui model Ford Performance"

Marti, 01 Martie 2016, ora 06:16
64 citiri
Ford a prezentat, ieri, noua versiune Fiesta ST 200 de 200 CP a apreciatului modelul sport Fiesta ST, care ofera cu 10% mai multa putere si cu 20% mai mult cuplu la o acceleratie de 6,7 secunde 0-62 mph (0-100 km/h) si o performanta chiar mai buna in mers. Cea mai puternica Fiesta produsa vreodata prezinta de asemenea specificatii exclusiviste cu exterior unic Storm Grey, jante din aliaj in negru mat prelucrate si detalii speciale ale interiorului. Totodata, noul Ford Kuga isi face debutul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.