In cadrul Programului national "Scoala altfel" - editia 2017 / Concerte-lectie tematice de educatie muzicala, la Filarmonica "Oltenia"

Luni, 13 Martie 2017, ora 06:15
93 citiri
In al saselea an in care Ministerul Educatiei sustine educatia alternativa prin activitati informale pentru copii si tineri prin Programul "Scoala Altfel 2017 - Sa stii mai multe, sa fii mai bun!", Filarmonica "Oltenia" vine in intampinarea acestora cu programe atractive, menite sa le completeze notiunile de cultura generala, dar si sa ii apropie de muzica clasica. Astfel, in perioada urmatoare, institutia va organiza concerte-lectie tematice de educatie muzicala, sustinute atat de Orchestra ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.