Parade cu papusi gigantice, spectacole in aer liber si ateliere de creatie, la Festivalul "Puppets occupy street". In august, la Craiova!

Joi, 31 Iulie 2014, ora 04:13
258 citiri
Cel mai amplu festival de arta animatiei pe care l-au avut vreodata Craiova si Oltenia se va desfasura intre 25 august si 1 septembrie, aproximativ 70 de artisti din intreaga tara, dar si din Bulgaria si Serbia, provocand publicul la o multime de evenimente in aer liber.

Parade cu papusi supradimensionate si animatie stradala, 40 de reprezentatii sustinute de peste 15 trupe de la teatre din tara si companii private - in parcuri, in centrul orasului si in cartiere -, ateliere de creatie, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.