Revine pe scena Filarmonicii "Oltenia", in dubla ipostaza, de dirijor si compozitor! "Muzicianul de la Medicina", prof. univ. dr. Valentin Cirlig: "Mai rar am indraznit sa cant propriile compozitii..."

Joi, 05 Februarie 2015, ora 06:24
288 citiri
Un concert coral de muzica religioasa, asezat in calendarul evenimentelor Filarmonicii "Oltenia" intre sfintele sarbatori ale Nasterii si Invierii Domnului, a prilejuit o la fel de placuta discutie cu prof. univ. dr. Valentin Carlig ca si cea din urma cu mai bine de doi ani, cand aceeasi institutie il aniversa la implinirea a 50 de ani de activitate dirijorala.

Valentin Carlig

"De ce la inceput de februarie un asemenea concert?", l-am intrebat pe "muzicianul de la Medicina". "Eu cred ca isi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.