Craiovenii viseaza din nou la cupele europene. Sorin Cartu: "Obiectivul s-a schimbat din mers. Vrem sa prindem loc de Europa si apoi asteptam un raspuns de la UEFA"

Sursa: ProSport
Marti, 24 Februarie 2015, ora 05:43
101 citiri
CS U Craiova isi continua parcursul foarte bun. Gruparea din Banie s-a impus cu 1-0 la Targu Jiu si a urcat acum pe locul 4.
Tandemul Sorin Cartu - Emil Sandoi reusesc sa ramana sus. CS U Craiova s-a impus cu 1-0 si a ajuns la cel de-al 12-lea meci consecutiv fara esec. Sorin Cartu spune ca noul obiectiv al echipei este ocuparea unui loc care duce in cupele europene, chiar daca, momentan, nu au voie sa joace in Europa. CS U Craiova nu are continuitate de cel putin 3 ani, dar oficialii lui CS U ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: CS U Craiova parcurs bun