Dupa ce s-a fript cu Pandurii, antrenorul sufla si-n... ASA / Multescu: "Meciul cu Targu Mures e periculos, nu stim nimic despre ei"

Sambata, 30 Iulie 2016, ora 06:15
68 citiri
Antrenorul Universitatii Craiova, Gigi Multescu, spune ca una dintre preocuparile sale dupa esecul cu Pandurii a fost sa refaca moralul jucatorilor, care au pierdut un meci pe care l-au controlat: "Dupa meciul cu Pandurii nu am vorbit nici cu familia, la ce nervi am avut. Rezultatul a fost unul mincinos, dupa un joc atipic, o partida nebuna, in care am avut superioritate confirmata de cifrele InStat. Am lucrat la psihicul jucatorilor, cred ca au inteles ce am gresit, si eu si ei suntem vinovati. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.