Crin Antonescu: Tariceanu are ceva "personal" cu Ludovic Orban

Luni, 23 Iunie 2008, ora 13:15
2695 citiri
Crin Antonescu: Tariceanu are ceva "personal" cu Ludovic Orban

Vicepresedintele liberal, Crin Antonescu, considera ca premierul Tariceanu s-a pripit sanctionandu-l pe Ludovic Orban, decizia sa avand "un caracter personal" impotriva fostului lider PNL Bucuresti.

In acelasi timp insa, si Ludovic Orban ar fi putut evita aceasta situatie daca demisiona imediat dupa alegeri, informeaza Newsin.

"Eu am spus din capul locului ca, daca eram eu in locul domnului Orban, fara sa insemne ca am vreo vinovatie, dar imi dadeam demisia dupa rezultatele de la Bucuresti si probabil ca, daca asta se intampla, ieri Ludovic Orban ar fi fost numit sau desemnat in Delegatie presedinte interimar", a declarat Crin Antonescu, luni, intr-o interventie la Realitatea Tv.

Vicepresedintele PNL spune insa ca si decizia premierului Tariceanu este pripita, deoarece rezultatul prost de la Bucuresti nu poate fi pus exclusiv pe seama lui Ludovic Orban. "Am spus si imi pastrez parerea ca decizia premierului Tariceanu e si precipitata si, orice s-ar spune, a avut si un caracter personal impotriva lui Ludovic Orban", a subliniat Crin Antonescu.

Liderul liberal a adaugat ca nu i s-a propus sa preia organizatia liberalilor din Capitala si nici nu este interesat de vreme ce premierul si-a asumat exclusiv conducerea filialei, fara a accepta o echipa din care sa fi facut parte si fostul candidat al PNL la Primaria Capitalei.

"Nu mi s-a propus acest lucru. N-avea cum sa mi se propuna atata vreme cat, din punctul meu de vedere, Ludovic Orban nu trebuia demis. Eu am considerat ca Ludovic Orban trebuie sa ramana fie singur, fie intr-o echipa, intr-o forma colegiala in fruntea organizatiei. In acest mod, liderul a anuntat ca isi asuma responsabilitatea integral pentru ce se intampla la Bucuresti. As fi facut o echipa cu Ludovic Orban, cu premierul daca dorea sa-si asume acest lucru, am avut aceasta disponibilitate. In formula aceasta nu am aceasta prioritate", a explicat Antonescu.

Ludovic Orban a fost indepartat, duminica, de la conducerea PNL Bucuresti prin dizolvarea Consiliului de Coordonare la nivelul Capitalei. In plus, premierul a Tariceanu anuntat, duminica, dupa Delegatia Permanenta, ca a preluat conducerea Consiliului de Coordonare pe Bucuresti.

Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
Ludovic Orban, despre rocada candidaţilor PSD şi PNL: „Se schimbă ca şosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute”
Ludovic Orban, despre rocada candidaţilor PSD şi PNL: „Se schimbă ca şosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute”
Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat luni seară, 22 aprilie, la Ploieşti, referindu-se la rocada candidaţilor PSD şi PNL, că aceştia se schimbă precum...
#Calin Popescu Tariceanu, #Ludovic Orban, #demitere, #Crin Antonescu, #interimat, #PNL Bucuresti , #Ludovic Orban