Orban se consulta cu "bunul coleg si prieten" Antonescu

Miercuri, 04 Februarie 2009, ora 20:24
1646 citiri
Orban se consulta cu "bunul coleg si prieten" Antonescu

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat miercuri ca va continua sa-si consulte colegii referitor la candidatura sa la presedintia partidului, mai ales cu "bunul coleg si prieten" Crin Antonescu.

"Exista o intreaga zvonistica, am fost chiar si eu printre aceia care am spus ca intentionez sa candidez. Voi continua sa-mi consult colegii de partid si pe bunul coleg si prieten Crin Antonescu", a afirmat Orban, in legatura cu candidatura sa la presedintia partidului, potrivit NewsIn.

Intrebat daca Congresul va stabili si candidatul la presedintie, Orban a mentionat ca parerile sunt impartite, iar decizia finala va fi luata in Delegatia Permanenta care va avea loc pana in 20 februarie.

"Opinia mea e foarte clara, PNL trebuie sa intre in campania prezidentiala cat mai curand, cu un candidat legitim care sa aiba increderea intregului partid prin intermediul Congresului partidului", a declarat el.

Cat priveste posibilitatea ca presedintele PNL sa fie si candidatul la Cotroceni, Orban a raspuns ca "la presedintia Romaniei trebuie sa candideze liberalul care se bucura de cea mai mare incredere in partid".

"Cred ca presedintele partidului va trebui sa isi asume raspunderea de a candida la presedintia Romaniei", a conchis el.

Orban a anuntat ca va mai fi organizata o Delegatie Permanenta pana in data de 20 februarie pentru a se stabili ordinea de zi, norma de reprezentare si celelalte detalii tehnice legate de organizarea Congresului extraordinar din 20-21 martie.

"Eu am propus introducerea in cadrul ordinii de zi adoptarea strategiei politice, modificarea statutului, alegerea tuturor organismelor de conducere la nivel national incepand cu presedintele, Biroul Politic, Curtea de onoare si arbitraj si Comisia de cenzori", a afirmat el.

Delegatia Permanenta a decis miercuri convocarea Congresului extraordinar pe 20-21 martie.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#candidatura Ludovic Orban, #consultari Crin Antonescu, #candidatura sefie PNL , #Ludovic Orban