Antonescu cere demisia presedintelui, Guvernului si Parlamentului

Luni, 23 Ianuarie 2012, ora 15:22
2682 citiri
Antonescu cere demisia presedintelui, Guvernului si Parlamentului

Liderul PNL, Crin Antonescu, a cerut, in sesiunea extraordinara a Parlamentului, ca presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc, ca si toti parlamentarii, sa-si dea demisia din functie, astfel incat sa se organizeze alegeri anticipate.

"Protestele care de 10 zile au loc mereu si in fiecare zi inseamna mult mai mult decat ce vedem in strada. Acesti oameni care protesteaza, care au revendicari deloc teoretice - "Jos Guvernul, Jos Basescu, alegeri anticipate", acesti oameni exprima o coplesitoare majoritate a cetatenilor Romaniei.

Milioane de romani isi doresc acelasi lucru. Doresc sa ne spuneti daca aveti aceeasi evaluare - da sau nu. Daca sunt cateva sute de protestatari razleti, ignorati-i. Daca ei reprezinta mult mai multi, incetati sa explicati cum e totul foarte bine daca dumneavoastra ramaneti la putere. Credem ca majoritatea romanilor sunt nemultumiti, isi contesta azi autoritatile politice. "Jos Basescu" inseamna un alt presedinte, "Jos Guvernul" inseamna ca vor alt Guvern, "alegeri anticipate" inseamna ca vor un alt Parlament.

Pentru noi, problema e asta si solutia e una singura in democratie - alegeri anticipate. Noi, la problema enormei nemultumiri publice va cerem solutia demisiei presedintelui Traian Basescu, a premierului Emil Boc, a demisiei Parlamentului Romaniei, noi fiind primii care sa ne inaintam demisia.

Doar oamenii pot spune ce anume nu le place la clasa politica, la alegeri. Doar oamenii din aceasta tara pot spune daca politica dumneavoastra inseamna dezastru si trebuie oprita. Daca dumneavoastra credeti ca acesti oameni nu sunt reprezentativi, spuneti ca nu va pasa (...) solutia e sa ne depunem toti mandatele si sa le dam posibiltatea oamenilor sa faca ei curatenie in clasa politica, ei, nu dumneavoastra. Nu exista alta solutie in democratie decat sa consideri ca ele nu sunt suficient de semnificative sau sa consideri ca sunt majore si faci alegeri anticipate", a spus Antonescu.

Presedintele PNL a incheiat spunand ca Opozitia "nu va mai fi niciodata" cu actuala Putere.

"Noi fara anticipate impreuna cu dvs nu vom mai fi niciodata. Cu strada, da", a conchis Antonescu.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Antonescu demisie Parlament, #Antonescu depunere mandate , #PNL