Antonescu, despre Iohannis: Poate ca stiu ca e un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste

Marti, 16 Decembrie 2014, ora 21:37
22814 citiri
Antonescu, despre Iohannis: Poate ca stiu ca e un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu spune despre presedintele ales Klaus Iohannis ca "poate" ca stie ca acesta "este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste".

"Daca Victor Ponta ar fi castigat as fi regretat complet ca nu am candidat. (...) Klaus Iohannis a generat ceea ce putina lume astepta si eu nu mai asteptam o asemenea riposta la toate lucrurile pe care PSD si Ponta au inteles sa le faca. Lucrurile merg spre un fagas natural, privesc cu strangere de inima ce se intampla dupa 16 noiembrie.

In spatele unui om, daca aceasta speranta e pusa intr-un singur om, ea e o speranta nesabuita si nedreapta. Nu va putea rezolva toate problemele societatii romanesti. Poate ca stiu ca este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste", a spus Antonescu, intr-un interviu la Gandul.

Crin Antonescu: Victor Ponta este distrus politic, nu stiu daca mai revine

Crin Antonescu: I-am spus lui Ponta "nu-l vrei vicepremier pe Iohannis? Cine stie ce altceva va ajunge..."

Acesta este de parere ca Victor Ponta ar trebui sa demisioneze, dupa alegerile prezidentiale, dand doua motive pentru acest lucru.

"Ponta ar trebui sa-si dea demisia pentru ca a pierdut alegerile intr-un mod neasteptat si atat de clar. (...) Magaria cu biletelele cum taie Iohannis pensiile, eficace in anii '90, pana la atacurile cu doza personala, au creat contraefect. Pentru aceasta Victor Ponta ar fi trebuit sa demisioneze", a mai afirmat Crin Antonescu.

Orban: Antonescu sustine candidatura mea la presedintia PNL

Nu in ultimul rand, a precizat ca ii va da votul lui Ludovic Orban, in cursa pentru sefia PNL, in detrimentul lui Teodor Atanasiu, cu care marturiseste ca nu are niciun conflict.

"Au existat propuneri insistente ale colegilor sa revin la conducerea PNL. Sunt doi colegi care nu sunt lipsiti de argumente pentru a sustine candidatura. Ii pretuiesc pe amandoi, ii voi da acest vot lui Ludovic Orban. Nu e ceva adevarat dintr-o istorioara pe care o tot vad la colegi mai dubiosi ai dumneavoastra, un conflict, un razboi intre mine si Teodor Atanasiu.

(...) Teoria ca Atanasiu a condus o rebeliune care sa ma inlature pe mine e stupida. Am o relatie normala cu Atanasiu si Orban. Ar fi fost foarte bine sa putem scoate o figura mai proaspata, nu avem aceasta optiune. Ca eu fac o alegere, este normal sa o fac", a mai spus fostul presedinte PNL.

Antonescu: Nu cred ca raman mult in politica, nu pot fi in acelasi partid cu Basescu

Acesta subliniaza ca nu crede ca mai ramane mult in politica, precizand insa ca nu ii este indiferent ce se intampla cu PNL.

"Nu cred ca raman mult in politica. In lumea asta, sunt mereu multe lucruri de facut. (...) Eu doresc sa ma ocup si de altceva decat de politica. De politica cat a fost, m-am ocupat. Nu am ramas dator celor cu care am facut politica, sunt dator celor care si-au pus speranta. As putea pleca si maine, nu o fac brusc, nu imi este indiferent ce se intampla cu acest partid", a spus Crin Antonescu.

Acesta a mentionat ca nu poate fi coleg de partid cu Traian Basescu, daca acesta s-ar decide sa se intoarca in noul PNL.

"Daca vrei sa avem un partid de dreapta sa clarificam niste lucruri, eu trebuie sa stiu daca in acest partid, daca doreste domnul Traian Basescu sa se intoarca, ce face acest partid. Eu cu domnul Basescu nu pot fi in acelasi partid, indiferent daca mai sunt politician sau nu", a mai afirmat fostul lider liberal.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Crin Antonescu declaratii Iohannis, #Antonescu sefie PNL, #Antonescu Traian Basescu, #Antonescu retragere politica, #Antonescu demisie Ponta , #PNL