Antonescu, despre soarta PNL: Nu esti niciodata linistit, daca nu esti prost

Joi, 18 Decembrie 2014, ora 11:46
7822 citiri
Antonescu, despre soarta PNL: Nu esti niciodata linistit, daca nu esti prost

Fostul lider PNL Crin Antonescu a reiterat, joi, ca il sustine pe Ludovic Orban in defavoarea Alinei Gorghiu la sefia partidului, spunand, totusi, ca isi pune sperantele in ambii contracandidati ca vor duce mai departe proiectele formatiunii politice, printre care si fuziunea cu PDL.

"E o decizie normala care se ia intr-un partid, nu e o batalie intre doua tabere, e un vot pe care il dau, nu inseamna ca e un capat de tara", a declarat Antonescu.

Senatorul a fost intrebat daca ar fi sustinut-o pe Alina Gorghiu, in cazul in care ar fi aflat mai intai despre candidatura ei la sefia formatiunii politice.

"As fi incurajat-o, pentru ca eu mereu am considerat ca vaicarelile de genul 'cum sa facem sa avem un singur candidat' sunt trasnai. Competitia este democratica, era bine sa avem 4-5 candidati, dar votul meu merge unde am anuntat", a mentionat Crin Antonescu.

Orban: Antonescu sustine candidatura mea la presedintia PNL

El a spus ca spera ca Alina Gorghiu sa poata implementa eficient proiectul fuziunii cu PDL, mai ales in teritoriu.

"Daca aceasta va fi decizia colegilor, nu-mi ramane decat sa sper, nu am acum un motiv sa cred ca nu va putea sa faca asta. In legatura cu niciunul (Orban si Gorghiu - n.red.) nu am temerea ca n-ar fi capabil sa faca un anumit lucru", a subliniat Antonescu.

Intrebat daca sta linistit ca lasa partidul pe maini bune, senatorul a raspuns: "Linistit, cat esti viu, nu esti niciodata, daca nu esti prost. Orice om are o scanteie de inteligenta, dar unii nu o dezvolta niciodata. In linii mari, am sufletul impacat ca am facut lucrurile pe care le-am considerat necesare de facut".

Alina Gorghiu, candidat-surpriza la sefia PNL. Atanasiu se retrage

Antonescu a vorbit si despre avantajul tineretii, spunand ca "tineretea intotdeauna, si in politica, e un atu, dar tineretea nu e suficienta niciodata".

"Quintus are mereu momente de tinerete si cunosc tineri care sunt foarte batrani", a adaugat fostul lider liberal.

Lupta pentru sefia PNL

Liberalii s-au reunit, joi dimineata, pentru a alege un nou presedinte al vechiului PNL, care va indeplini timp de doi ani functia de co-presedinte al noului PNL, alaturi de Vasile Blaga.

Iohannis a demisionat din PNL. Gorghiu si Orban lupta pentru sefia partidului LIVE

La inceputul Biroului Politic National al PNL s-a luat act de retragerea lui Klaus Iohannis din partid, in vederea preluarii functiei de presedinte al Romaniei. Lupta pentru sefia partidului se da intre Ludovic Orban - sustinut de Crin Antonescu - si Alina Gorghiu - sustinuta de Klaus Iohannis.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Crin Antonescu Orban, #Crin Antonescu Gorghiu, #Crin Antonescu candidati sefie PNL , #PNL