Antonescu ii raspunde dur lui Campeanu: Dezgust, regret ca nu-l dau afara

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 23:36
12463 citiri
Antonescu ii raspunde dur lui Campeanu: Dezgust, regret ca nu-l dau afara
Foto: Antena 3

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a raspuns vineri seara foarte dur presedintelui fondator al partidului, Radu Campeanu, care spusese, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca nu crede ca seful liberalilor e pregatit sa fie presedinte al Romaniei, fiind prea tanar si lipsit de prestanta necesara.

Liderul PNL a subliniat vizibil infuriat ca regreta ca nu da oameni afara din partid, asa cum ar merita Campeanu, dar si Dinu Patriciu, despre care a mentionat ca a actionat cu "nesimtire".

"Rau nu-mi face, poate sa-mi produca dezgust. E dreptul domniei sale, dar am de spus un lucru - Radu Campeanu, in 1992, era sa scoata din istorie acest partid", a acuzat Antonescu la Antena 3.

Mai mult, el a facut aluzie la varsta acestuia (90 de ani - n.red.), spunand ca nu stie sa gaseasca singur un post de televiziune sau "agentia respectiva (cu referire la Ziare.com - n.red.)"

"El si alti domni care il pun sa dea interviuri (...)domnul Campeanu singur nu stie unde e postul respectiv sau agentia respectiva", a mai atacat Antonescu presupuse interese ascunse.

Co-presedintele USL a sustinut si ca oameni ca Radu Campeanu "au stat deoparte", cand el se lupta cu regimul Basescu.

"Din 2009, cu 2-3 oameni langa mine, nu mai mult, m-am batut cu domnul Basescu, cu propaganda domnului Basescu, cu oameni autentici de dreapta, care au dat tara pe mana PSD.

Cu acest partid, am reusit o constructie politica in stare sa aiba ac de cojocul lui Basescu, sa faca din PD adunarea zdrobita de care ne face placere sa ne apucam, sa aiba rezultate fara precedent, in timp ce oameni ca domnul Campeanu au stat deoparte.

(...)am o parere foarte proasta despre acesti oameni, nu-mi fac rau mie, fac PNL. Singura mea parere de rau e ca nu sunt un om suficient de dur sa-i dau pe usa afara", a spus, iritat, Antonescu.

Domnul Patriciu trebuia dat afara din partid demult

El a raspuns si unei intrebari referitoare la Dinu Patriciu.

"Domnul Patriciu trebuia dat afara din partid demult, nu se poate sa ai nesimtirea sa-ti balacaresti propriul partid si totusi a facut-o. Sunt un om care tin la libertatea de exprimare mai mult ca la orice altceva, e limpede ca unii folosesc libertatea de exprimare cum vor altii, cand le spun altii, dar nu pot sa interzic cuiva sa spuna ce vrea sau cand vrea", a conchis Antonescu.

El nu s-a oprit aici si i-a atacat si pe cei care erau impotriva USL.

"Parerea mea de rau e ca era si mai bine daca eram impreuna mai multi, in momentele grele. Domnii astia care se tin de nas cand se facea USL sunt la ministere sa-si puna oamenii (...)ca sa nu fiu ipocrit, ma tem ca apuca".

Radu Campeanu: Nu cred ca poporul roman il va vota pe Crin Antonescu

"Nu stiu daca poporul roman il va vota pe Crin Antonescu. Nu cred ca poporul roman il va vota pe Crin Antonescu. Mai ales dupa experienta cu Basescu, nu vor vota un om care, prin viziunea electoratului, nu are prestanta si echilibrul necesar. Acestea sunt aduse de o anumita varsta. Nu poti deveni presedinte al unei tari daca nu ai implinit 55 de ani", a afirmat presedintele-fondator al PNL intr-un interviu acordat Ziare.com.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Crin Antonescu raspuns Campeanu, #Antonescu Campeanu dezgust , #PNL