Antonescu isi ataca adversarii: Catarama trebuia dat afara din partid!

Vineri, 05 Martie 2010, ora 17:33
3060 citiri
Antonescu isi ataca adversarii: Catarama trebuia dat afara din partid!

Crin Antonescu l-a atacat, in discursul sau de la Congresul PNL, pe Viorel Catarama, spunandu-i ca ar fi trebuit dat afara din partid dupa ce a spus ca PNL nu ar fi trebuit sa aiba un candidat propriu la prezidentiale.

"Un partid bine organizat trebuia sa il excluda pe Viorel Catarama. Un partid demn nu accepta ca, in vreme ce zecile mii de oameni, asumandu-si riscul de a fi dati afara din serviciu, de a fi persecutati, se bat in campania electorala, ca un membru al partidului sa mearga in timpul bataliei sa spuna ca nu ar trebui sa avem candidat si ca nu avem, ar trebui sa il sustinem pe Mircea Geoana", a declarat Antonescu.

Liderul PNL a adaugat ca din cauza neglijentei liberalilor acesta se afla in continuare in partid si i s-a dat cuvantul. In ceea ce priveste datoriile PNL, Antonescu adauga ca dupa campanie, e normal ca un partid sa ramana cu datorii.

"Bilantul va fi prezentat. Da, partidul are datorii dupa o campanie, el a ramas cu datorii si dupa ce l-ati condus dumneavoastra sau Calin Popescu Tariceanu si asa o sa ramana si dupa ce il voi conduce eu. (...) Asta nu are nicio legatura cu insinuarea mizerabila ca partidul este la dispozitia si la ordinul unor sponsori", a declarat Antonescu.

Catarama: PNL are datorii de 1,6 milioane de euro

Viorel Catarama, care este un adept declarat al intrarii la guvernare a PNL, in opozitie cu viziunea lui Crin Antonescu, a facut referiri in discursul sau la datoriile de 1,6 milioane de euro ale PNL.

Catarama sustine ca liberalii nu vor avea bani proprii sa acopere gaura din buget si a insinuat ca sumele necesare sunt oferite de 'sponsori' care ar solicita 'tacerea' anumitor membri ai PNL.

Antonescu: Competitia e libera si inseamna forta, nu lamentari

Competitia este libera, iar competitia inseamna forta, nu lamentari, a declarat Antonescu, adresandu-se prim-vicepresedintelui Ludovic Orban.

"Libertatea competitiei exista, insa nu e la mine. Spuneti un 'nu' propunerii de statut, daca prin comeptitie intelegeti neaparat uninominalul.(...) Competitia e libera Ludovic, competitia e libera, dragi prieteni, si competitia inseamna forta, nu lamentare", a declarat Antonescu.

Antonescu a apreciat ca polemica si contradictia fac parte din Partidul National Liberal si a explicat ca functiile nu sunt miza Congresului.

"Exista nenorociri mai mari decat a ta daca nu esti prim-vicepresedinte si mai mari decat a mea daca nu sunt presedinte. Exista, Ludovic, in Romania, altceva de facut si nu are altcineva cine sa o faca decat PNL. Suntem doi oameni care am luptat pentru PNL si daca am avut conditia de soldat, si ofiter superior si comandant", a adaugat Crin Antonescu.

Liderul PNL a reiterat faptul ca nu va mai candida in cazul in care nu se voteaza modificarile de statut pe care le propune, si care prevad trecerea la votul pe liste, fata de votul uninominal, care se foloseste in prezent.

Crin Antonescu nu a pierdut ocazia nici sa lanseze o sageata catre contracandidatul sau, Ludovic Orban, care a declarat ca un partid nu se conduce "doar vorbind frumos la televizor", ci si prin relatia cu organizatiile locale.

"Sunt perfect de acord cu tine, un partid se conduce ceas de ceas, zi de zi, cu sacrificii chiar mai mari decat a nu merge la meci un bridge, un poker sau o hora. Sunt sacrificii mari pe care trebuie sa le faci, dar vreau sa cred ca stii ca din ziua in care am fost ales presedinte al PNL si pana in ziua in care iti vorbesc am facut tot ce am putut pentru partid. Nu eu sunt omul caruia sa ii spui acest lucru", a conchis Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Crin Antonescu, #Antonescu competitia libera, #competitie libera lamentari, #Congres PNL Antonescu , #PNL