Antonescu: Puterea da semne de schizofrenie accentuata

Marti, 29 Iunie 2010, ora 22:07
2104 citiri
Antonescu: Puterea da semne de schizofrenie accentuata
Foto: Arhiva

Liderul PNL, Crin Antonescu, a criticat dur Guvernul, sustinand ca in timp ce in tara se intampla lucruri grave, acesta se ocupa de alegerea sefiei SRTV si a SRR.

"Observam ca in ultimele saptamani, chiar doua-trei luni, pe masura ce problemele grave ale societatii si economiei romanesti se agraveaza, Puterea da semne de schizofrenie accentuata, actionand intr-o realitate paralela. Daca a iesit sef la televiziune cine trebuie e bine, daca nu a iesit la radio se reface votul.

Ni se spune ca Opozitia nu trebuie doar sa protesteze, ci sa fie mai constructiva, mai prietenoasa. In timp ce in tara se intampla lucruri grave si se accentueza, noi trebuie sa discutam ce au mai facut azi PD-L si UDMR si pe cine au mai pus la televiziune si radio", a declarat, marti, Antonescu, la Antena 3.

Seful liberalilor considera ca Romania are in momentul de fata cea mai proasta guvernare din Eruopa si ca motiunea de cenzura ar fi fost un prilej bun pentru a aduce noi oameni in fruntea tarii.

"Sigur ca pentru a pune lucrurile acolo unde ele sunt, nu domnul Ponta este de vina ca Guvernul Boc ramane si dauneaza acestei tari. De vina sunt cei care la motiunea de cenzura au votat in favoarea Guvernului sau nu s-au prezentat la vot. Cred ca ce se intampla in Romania face ca diferentele firesti intre noi(n.red- intre PSD si PNL) vor trece in planul doi.

Trebuie sa gasim planuri de actiune comune. Sunt ingrozit de ideea ca acest clan ar putea sa stapaneasca Romania inca cel putin doi ani. Nu are niciun rost acum sa ne certam noi cu PSD in legatura cu cota unica sau cu faptul ca trebuie pusa povara pe bogat. Problema nu este legata de cota unica sau de impozitul progresiv, ci de buna si cinstita administrare a acestei tari. Avem o proasta guvernare cum nu se mai intalneste in Europa si am masura vorbelor mele", a adaugat Antonescu.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Crin Antonescu Guvern, #motiune Antonescu, #Guvern cadere , #PNL