Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cantecul de lebada al lui Crin Antonescu: cearta cu Dinescu (Opinii)

Miercuri, 17 August 2011, ora 08:52
10156 citiri
Cantecul de lebada al lui Crin Antonescu: cearta cu Dinescu (Opinii)

Am citit pe blogul lui Stelian Tanase ca dupa ce Mircea Dinescu a criticat, vineri seara, prestatia lui Crin Antonescu de dupa incuscrirea cu PSD si Dan Voiculescu, prestatie care a culminat cu manifestarea publica a dorintei sale intime de a-l zbura pe Dinu Patriciu din PNL, seful liberalilor l-a atacat.

N-am gasit preluata nicaieri replica, si dupa ce am scotocit Internetul vreun ceas, am realizat ca pierd timpul. Ce putea sa spuna? O obraznicie.

Ar fi fost mai folositor pentru cariera sa politica sa se abtina. Indiferent cat exercitiu ar avea Crin Antonescu in materie de retorica, nu-l poate bate pe un tip care a spus despre el ca are "ochi de salau fiert". Si Mircea Dinescu chiar se pricepe la pesti...

Presedintele PNL a calcat mai dezordonat decat oricand cand i-a raspuns poetului. Dar nu realizeaza, a ajuns la stadiul la care crede ca i se cuvine orice si persista, prin urmare, in cariera de gargaragiu de pivnita.

Crin Antonescu nu isi da seama pe ce lume traieste. Si-a facut imagine latrand, nu exista niciun proiect cu amprenta sa. Despre el se stie doar ca fuge de la serviciu, insa incearca sa-si acopere urmele prin discurs. Doar ca riscul e teribil. Daca singura ta activitate este sa dai din gura, exista pericolul sa apara unul de 50 de ori mai tare-n clanta, iar sfarsitul va fi dureros.

Presedintele PNL a pierdut contactul cu realitatea, si tare imi este ca daca reuseste cineva sa-l mai bazaie pe tema caracterizarii pe care i-a facut-o Mircea Dinescu in editorialul din Catavencii ("Un crin vestejit pe catafalcul aliantei moarte" - "Drapat in vaduvie si in discursuri incheiate cu nasturi voievodali, Crin Antonescu a carmit-o brusc spre sesurile batatorite ale nationalismului desantat, casatorindu-se intr-un an de trei ori, o data legitim, cu o doamna ce avea sa ne toarne cianura in dulceata, iar apoi morganatic si ilegitim cu o demoazela de pension socialist si cu o coarda batrana si securista.

Incapabil sa danseze tarantela liberalismului cu eleganta lui Tariceanu, Crin Antonescu a dat-o pe sarba-n caruta, tinindu-se de bracinarul adanc al lui Dan Voiculescu si de spilhozenul lui Ponta, omorandu-si o data pentru totdeauna imaginea de alergator singuratic de cursa lunga."), aventura sa politica se va incheia rapid.

Crin Antonescu nu reuseste sa-si ordoneze cuvintele astfel incat sa nu para un pekinez care te apuca te pantaloni cand mergi pe bicicleta, in schimb, Mircea Dinescu este genial. Ridicolul in care-l poate drapa poetul pe seful liberalilor poate fi atat de usturator incat imaginea unei tari care rade cu lacrimi de viitorul presedinte va fi ultima imagine pe care si-o doreste.

Deci in ciuda manifestarii sale de admiratie fata de Dan Voiculescu, Crin Antonescu trebuie sa-si reconsidere constiinta si sa aleaga intre a distruge partidul si a-l conserva si, de ce nu, a-l aduce inapoi in matca sa, pentru a redeveni credibil. Iar reconcilierea cu Dinu Patriciu, apropiatul lui Mircea Dinescu (si de cand prietenia e ceva odios in Romania?), este primul pas.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Crin Antonescu Patriciu Dinescu, #Crin Antonescu Mircea Dinescu , #PNL