Crin Antonescu: Doresc sa guvernam maine, in seara asta daca se poate

Sambata, 30 Ianuarie 2010, ora 12:28
4143 citiri
Crin Antonescu: Doresc sa guvernam maine, in seara asta daca se poate

Crin Antonescu este dispus sa intre la guvernare imediat, daca venirea la Putere nu s-ar realiza prin "mituirea" liberalilor.

"Doresc sa guvernam maine, chiar si in seara asta daca se poate, daca am minime garanatii ca aceasta nu insemana doar prezenta mituita la guvernare. A guverna inseamna sa vii la putere atunci cand poti sa faci niste lucruri in care crezi, nu inseamna sa faci ministri 4 sau 6 oameni, alti cativa secretari de stat si alti 2.000 de directori", a precizat presedinele PNL.

Liderul liberal a mai declarat ca stie cat de greu le este alesilor din teritoriu, dar le-a cerut sa fie uniti si sa astepte momentul in care Traian Basescu va fi fortat de presiunea publica sa accepte intrarea lor la guvernare.

"Daca lucrurile merg asa, o urma de responsabilitate va trebui sa aiba si Traian Basescu, care va putea fi silit de realitate sa caute solutii de avarie, chiar daca nu a facut acest lucru dupa ce si-a castigat mandatul de presedinte la Chisinau si la Paris. PNL nu se va da inapoi cand se va pune problema de a salva ce a mai ramas de salvat in aceasta tara", a completat Crin Antonescu.

"Stiu cat de greu va este in Opozitie cu o Putere care are comportament de partid stat, la proportiile si intensitatea PSD-lui lui Nastase din perioada 2000-2004 (...) Fiecare zi degradeaza sansa Romaniei de a continua pe drumul pe care, de bine de rau, a apucat pana in 2008. Trebuie sa fim un partid care sa fie capabil sa castige alegerile parlamentale si locale in 2012, dar mai ales un partid care sa fie pregatit sa intre la guvernare in situatia in care o sa putem face ceva", a mai spus seful PNL.

Castigarea alegerilor din 2012

Pe termen mediu, Crin Antonescu isi propune sa faca din PNL cel mai puternic partid din Romania.

"Putem sa fim un partid de peste 30%. La viitoare alegeri putem fi partidul numarul unu al Romaniei. Pentru a ajunge acolo trebuie sa intelegem si sa ne intoarcem mai repede decat altii cu fata pe deplin catre cetani. Trebuie sa fim un organism care sa actioneze si sa dea mesaje unitare si coerente", a completat presedintee PNL.

"Cred ca cine doreste aceste lucruri va ramane printre noi, va ramane al nostru, si cati vom ramane ne vom bate cu puteti mai mari decat daca ne prefacem ca suntem toti la un loc cand de fapt nu suntem", a conchis Antonescu.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Crin Antonescu PNL guvernare, #Antonescu Liga Alesilor Locali, #intalnire PNL Poiana Brasov , #PNL