Crin Antonescu: Eu doresc sa desfiintam PD-ul pe cale politica

Miercuri, 10 Februarie 2010, ora 21:41
5196 citiri
Crin Antonescu: Eu doresc sa desfiintam PD-ul pe cale politica
Foto: PNL.ro

O strategie a PNL in viitorul apropiat ar putea fi inceperea unor demersuri pentru desfiintarea PD-L, a lasat miercuri sa se inteleaga liderul liberal Crin Antonescu.

"Nastase, in 2003, a vrut sa desfiinteze Partidul Democrat pe cale administrativa. Eu doresc sa desfiintam PD pe cale politica si democratica. Ca sa fie clar. Ori noi, ori ei", a afirmat presedintele PNL, invitat intr-o emisiune la Antena 3.

Pe de alta parte, liderul liberalilor le-a transmis colegilor ca scorul partidului este o cifra inselatoare, care nu poate fi mentinuta la acest nivel.

"Avem acum 20%. E o cifra inselatoare si le spun si colegilor, eu nu cred ca cifra asta se poate conserva. Cifra asta ori scade, daca nu stim sa folosim culoarele de crestere, ori creste", a explicat Crin Antonescu.

Referindu-se la alegerile interne care vor avea loc la urmatorul Congres PNL, presedintele liberalilor opineaza ca un tanar politician aspirant nu trebuie sa faca neaparat parte din echipa de conducere a partidului pentru a se dezvolta corespunzator.

"Eu am trait si m-am dezvoltat, domnul Orban la fel, fara sa fim in echipa in care domnul Stolojan si apoi domnul Tariceanu au facut-o la conducerea partidului", a explicat Crin Antonescu.

Antonescu: E posibil sa nu candidez la presedintia PNL (Video)

Crin Antonescu a anuntat luni seara ca este posibil sa nu candideze la sefia PNL, in cazul in care propunerile sale privind modificarea statutului nu sunt acceptate de colegi.

"E posibil sa nu candidez nici eu. Nu ma intereseaza sa fiu cum-ne-cum presedintele PNL. Ma intereseaza sa fiu daca am mijloacele sa fac acest lucru. Daca nu am sustinerea partidului pe aceasta linie, si aceasta sustinere inseamna ca eu personal voi pleda pentru aceasta conjunctura pentru sistemul de motiuni si echipe la conducerea partidului. [...]

Imi asum obiectivul sa fim un partid de peste 30% la alegerile din 2012. Fara mijloacele statutare de a renova partidul eu nu doresc sa canidez. Daca misiunea mea ar fi de a impaca toate caprele si toate verzele, atunci nu ma intereseaza", a explicat liderul PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Antonescu desfiintat PD, #scor partid Antonescu, #alegeri interne PNL, #Antonescu sefie PNL , #PNL