Crin Antonescu: Gorghiu si Blaga si-au facut treaba. La PNL nu sunt de vina cantaretii, melodia e problema (Video)

Joi, 09 Iunie 2016, ora 00:04
7529 citiri
Crin Antonescu: Gorghiu si Blaga si-au facut treaba. La PNL nu sunt de vina cantaretii, melodia e problema (Video)
Foto: Facebook/Crin Antonescu

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a afirmat, miercuri seara, ca liderii liberali Alina Gorghiu si Vasile Blaga si-au facut treaba in fruntea partidului, iar problema nu este la "cantareti", ci la "melodie".

Totodata, el a precizat ca nu este de acord ca acestia ar trebui sa isi dea demisia din fruntea partidului in urma scrutinului de duminica.

Crin Antonescu a dat ca exemplu demisia sa de la sefia PNL, care a venit intr-un moment in care liberalii nu si-au indeplinit obiectivele electorale, la alegerile europarlamentare din 2014.

" (Demisia - n.red.) mi se pare un gest atat de simplu, atat de normal. (...) Nimeni nu a salutat in aceeasi presa avida de demisii normalitatea unui asemenea gest. Nu pe mine, ca persoana. Au inceput speculatii: dar de ce, dar ce a facut, dar cine l-a constrans, dar ce interese are? Avand aceasta experienta, eu astazi va spun ca nu mi se pare anormal ca liderii actuali ai partidului sa nu demisioneze. Asa e Romania", a comentat fostul lider PNL la Realitatea Tv.

In ceea ce priveste situatia din interiorul partidului pe care l-a condus, Antonescu a spus ca vina nu poate fi aruncata asupra liderilor, laudand prestatia copresedintilor Vasile Blaga si Alina Gorghiu.

"Domnul Vasile Blaga (...) e un om politic care in continuare este performant. Cred ca omul la ceea ce si-a asumat in fruntea partidului si-a facut datoria, cu niste rezultate notabile. (...) Alina Gorghiu e un om tanar, un om care a facut, s-a straduit, corect, care nu a gafat. Alina Gorghiu nu e vreun Zgonea. A facut ce putea face", a spus Crin Antonescu.

El a afirmat ca problema nu a stat in prestatia liderilor centrali, ci mai mult in mesajul pe care l-a transmis PNL in aceasta campanie.

"Daca ma intrebati, la PNL nu sunt de vina cantaretii. Melodia e problema. Pot fi cantareti cu voci foarte bune, dar daca nu au melodii remarcabile trec neobservati. (...) E o chestiune de compozitori, nu de solisti", a spus Crin Antonescu.

Fostul sef al PNL a comentat si rezultatul alegerilor locale, afirmand ca este rezultatul "intelegerii" intre PSD si PNL de a organiza un scrutin intr-un singur tur de scrutin, fara "a da sanse" si partidelor mici, iar social-democratii "au iesit mai castigati" din aceasta strategie.

Crin Antonescu a adaugat ca nu se va intoarce din politica, iar actualul mandat de parlamentar este ultimul, insa spera ca liderii PNL au invatat ceva din mesajele transmise de el de-a lungul timpului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Alina Gorghiu demisie, #Vasile Blaga demisie, #Crin Antonescu demisii PNL , #PNL