Crin Antonescu: Ma scol cand vreau, dorm cat vreau, cine ma acuza e gainar

Joi, 15 Martie 2012, ora 10:30
8685 citiri
Crin Antonescu: Ma scol cand vreau, dorm cat vreau, cine ma acuza e gainar
Foto: zidezi.net

Crin Antonescu afirma raspicat ca se trezeste cand vrea si doarme cat vrea, fara sa dea socoteala nici prietenilor, nici adversarilor, iar cei care il critica sau il ironizeaza pe aceasta tema sunt gainari.

"Adevarul este ca ma trezesc cand vreau eu, indiferent ce cred despre asta prieteni, adversari. Ma trezesc cand vreau eu, foarte des ma trezesc devreme, nu ca sa le dau lor socoteala. Ma trezesc devreme pentru ca, inainte de toate, ma ocup de educatia unui copil inca mic, care are scoala inca de dimineata. Ma trezesc devreme pentru ca e un timp, cel al diminetii, mai putin poluat de televizor, de telefoane, de breaking-news.

Dar nu cred ca cineva foarte serios poate sa ia in discutie asa ceva. Cand ajungi sa discuti despre un om si principala acuza pe care i-o aduci este ca ai auzit tu ca se scoala tarziu, inseamna ca esti un gainar din punct de vedere ideologic, din punct de vedere politic. Ma scol cand vreau!", a declarat liderul PNL intr-un interviu acordat pentru zidezi.net.

In plus, prezidentiabilul USL este convins ca este filmat de adversarii sai politici si spune, ironic, ca asteapta sa apara inclusiv imagini din dormitorul sau.

"De filmat filmeaza, pe bugetul statului. De aia ii astept, daca au inregistrari, daca au intrat si in dormitor sau pe unde mai dorm eu, de obicei acolo, sa vedem la ce ora ma scol.

Cred ca toata lumea isi da seama ca acesti oameni nu au cum sa se apere pe fond de intrebarile la care trebuie sa dea raspuns si de acuzatiile care li se aduc. Indiferent la ce ora m-as scula eu, indiferent de cat as dormi, dar poate nu ma scol deloc, poate dorm 30 de zile la rand, problema este ca Romania azi este guvernata de ei, ca romanii sunt chinuiti de o guvernare hoteasca si prosteasca pe care o au ei, indiferent daca eu dorm sau sunt in stare de veghe.

Dac-as dormi atat de mult pe cat spera ei sau afirma ei, ar fi ceva mai linistiti. Faptul ca nu e zi de la Dumnezeu in care sa nu se ocupe de mine sub o forma sau alta arata totusi ca atata timp cat sunt in stare de veghe si sunt cat vreau, repet, fac cate ceva care sa-i deranjeze.

Si asta imi da o mare bucurie si dorm linistit atunci cat ma culc si dorm cat vreau", a tinut sa explice Crin Antonescu.

Liderul liberal respinge orice oferta din partea PDL, despre care s-a vorbit in ultimele zile. Intrebat daca ar accepta o oferta serioasa, concreta din partea acestui partid, si ce ar prefera, o colaborare cu PDL cu Traian Basescu sau fara Traian Basescu, Crin Antonescu a raspuns: "PDL nu este un partid de dreapta, n-are niciun fel de ideologie, PDL nu poate sa faca cuiva vreo oferta serioasa pentru ca este partidul care a adunat cele mai multe si mai jenante minciuni din istoria demagogiei romanesti, nu avem ce discuta cu PDL, cred ca nu va mai exista PDL in afara lui sau dupa Traian Basescu. Nu am nicio dilema in legatura cu toate aceste ipoteze".

Crin Antonescu a inregistrat 0% prezenta la voturile finale in sesiunea parlamentara din toamna lui 2011, fiind constant in topul senatorilor cu cel mai mare numar de absente.

Un nou record pentru Crin Antonescu: 0% prezenta la voturi finale

La un moment dat, liderul PNL l-a depasit chiar si pe senatorul PSD Catalin Voicu, aflat in inchisoare in stare de arest preventiv.

Ziarul lui Patriciu prezinta o zi de nemunca din viata lui Crin Antonescu

Antonescu: E o campanie impotriva mea, eu sunt un om harnic, muncesc foarte mult

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Crin Antonescu dormit, #Crin Antonescu chiul Crin Antonescu absente, #Crin Antonescu program zilnic , #PNL