Crin Antonescu: PNL are nevoie acum de o organizare militara

Sambata, 13 Noiembrie 2010, ora 14:02
2112 citiri
Crin Antonescu: PNL are nevoie acum de o organizare militara

PNL are nevoie acum de o organizare militara, in ciuda faptului ca este cel mai democratic partid din Romania, deoarece "la vreme de razboi" se impun asemenea decizii privind organizarea, a declarat, sambata, liderul liberal Crin Antonescu, prezent la Suceava la o reuniune privind excluderea din partid a deputatului minoritatii italiene Mircea Grosaru si a primarului din Campulung Moldovenesc.

Presedintele PNL a afirmat in deschiderea reuniunii ca in prezent doua dintre punctele forte ale liberalilor in zona Moldovei le reprezinta organizatiile din Suceava si Botosani, in care se vede foarte bine forta morala a PNL. "Aici este foarte greu sa rezisti si sa cresti", a spus Antonescu, adaugand ca la Suceava liberalii au nevoie de un lider "care sa se bata cu Gheorghe Flutur si cu clica lui".

"Flutur nu mai are ce cauta in PNL"

El a exclus posibilitatea ca Flutur sa fie reprimit in PNL. "Flutur nu mai are ce cauta in PNL, chiar si cu 99% cota de incredere si intentie de vot", a spus Antonescu, amintind ca acesta a avut o ascensiune fulminanta in PNL pana la functiile de presedinte de organizatie si ministru in Guvernul Tariceanu, "dar a tradat dupa ce a primit totul".

De asemenea, liderul liberal a spus ca Flutur s-a luptat pentru desfiintarea PNL si a apreciat ca a-l primi inapoi ar insemna lipsa de "demnitate si minte" pentru membrii partidului.

Presedintele PNL este prezent, sambata, la Suceava, la delegatia permanenta a filialei teritoriale a liberalilor. In cadrul acestei reuniuni se va vota, pe langa excluderea din partid a deputatului minoritatii italiene Mircea Grosaru si a primarului de Campulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Serban, si o motiune pentru ca Gheorghe Flutur, primarul Ion Lungu, sefi de deconcentrate, subprefecti sau alti fosti liberali care au primit functii de conducere in structurile PDL sa nu mai fie reprimiti in randurile formatiunii.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Crin Antonescu, #Crin Antonescu PNL, #crin antonescu pnl organizare militara , #PNL