Crin TV, canalul de Net al liberalilor pentru prezidentiale

Sambata, 05 Septembrie 2009, ora 16:40
1866 citiri
Crin TV, canalul de Net al liberalilor pentru prezidentiale

Candidatul PNL la presedintia Romaniei, Crin Antonescu, si-a lansat sambata un canal tv pe Internet.

Denumit simplu "Crin TV", canalul poate fi accesat la adresa crinantonescu.ro/CrinTV.

In primul mesaj video lansat cu aceasta ocazie, Crin Antonescu explica motivele acestui demers, oarecum diferit fata de ceea ce se asteapta de la un candidat la presedintie, cel putin in Romania.

"Crin TV este un altfel de instrument de comunicare, inspirat din ceea ce se intampla in era Internetului si care se bazeaza pe forta cu care tehnologia video reuseste sa faca un mesaj mai usor de inteles si comunicarea mai directa si mai transparenta.

Crin TV este un tip diferit de comunicare autentica, in cadrul unei campanii sincere si simple, pe care Crin Antonescu a anuntat ca o va face", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Sunt cat se poate de hotarat. Din momentul in care mi-am asumat aceasta misiune, fiti siguri ca o voi duce pana la capat. Fata de ezitarile altora care nu s-au hotarat daca sa candideze sau nu, fata de ezitarile celor care se gandesc sa isi schimbe eventual candidatul, sunt singurul candidat care cu hotarare, fara ostentatie, am mers si voi merge pe acest drum din momentul in care am intrat", este mesajul transmis de Crin Antonescu pe postul sau tv.

In primul sau mesaj de acest tip, transmis prin Crin TV, presedintele liberal isi exprima increderea ca in Romania se poate face altfel de politica si se poate trai altfel.

"Sunt din ce in ce mai sigur ca aceasta campanie va fi semnalul unei din ce in ce mai puternice increderi a din ce in ce mai multi romani ca in tara asta se poate trai si altfel", mai spune liderul PNL.

Crin TV se va actualiza saptamanal, iar cei interesati post lasa intrebari, sugestii sau observatii.

A.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Crin Tv, #Crin Antonescu, #canal tv alegeri , #PNL
Comentarii
B
Bentlei Continental de la Sterling
rank 1
Foarte bine, ca si-a lalnsat acest canal, dar cine il finanteaza, rublele cu miros de petrol, sau dolarii canadieni Sterling ?