Sedinta de urgenta la varful PNL, departe de ochii presei

Luni, 06 Ianuarie 2014, ora 13:35
1928 citiri
Sedinta de urgenta la varful PNL, departe de ochii presei
Foto: Arhiva

Liderii Partidului National Liberal s-au reunit, luni, intr-o sedinta de urgenta, fiind prima intalnire de acest fel din noul an a conducerii formatiunii politice.

Este vorba despre o sedinta informala, la care presa are accesul restrictionat, transmite Digi24. La aceasta participa majoritatea liderilor importanti din Biroul Parlamentar National, in frunte cu presedintele PNL Crin Antonescu. La sediul PNL se afla liderul liberalilor din Ilfov, Marian Petrache, vicepresedintii Daniel Chitoiu si Radu Stroe, secretarul general Eduard Hellvig, dar si fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu.

Cel mai probabil, liberalii s-au reunit pentru a discuta strategia politica pentru 2014, in contextul in care in acest an vor avea loc atat alegerile europarlamentare, cat si cele prezidentiale. In plus, conducerea PNL ar mai putea dezbate problema dezbinarii USL, in contextul scandalului izbucnit inca de la finalul anului trecut intre liberali si social-democrati.

Se ascut sabiile in USL: Liberalii si pesedistii, intepaturi pe ruperea Uniunii

Sedinta are loc dupa ce mai multi membri ai celor doua grupuri s-au atacat reciproc in ultima perioada. De exemplu, purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a comentat posibilitatea ruperii USL, sustinand ca daca PSD considera incheiata misiunea Uniunii, atunci liderii social-democrati trebuie sa-si asume public incheierea proiectului.

In PNL se cere congres extraordinar al USL pentru validarea lui Antonescu la prezidentiale

De asemenea, vicepresedintele PNL Florin Turcanu a anuntat ca va propune cu prima ocazie organizarea unui Congres extraordinar al USL, pentru reconfirmarea candidaturii lui Crin Antonescu la functia de presedinte al Romaniei.

Un lider PSD arunca bomba - cand ar fi bine sa se rupa USL

Totodata, vicepresedintele PSD Gabriela Vranceanu Firea, a declarat, saptamana trecuta, ca USL ar trebui sa se rupa in luna martie, pentru ca in luna aprilie va incepe campania pentru europarlamentare, iar luni aceasta a anuntat ca in Ifov USL nu mai exista.

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#sedinta urgenta PNL, #sedinta PNL, #sedinta PNL Crin Antonescu, #sedinta lideri PNL , #PNL