Tensiuni in USL: Liberalii se reunesc in sedinta duminica dupa-amiaza

Duminica, 16 Februarie 2014, ora 11:38
3683 citiri
Tensiuni in USL: Liberalii se reunesc in sedinta duminica dupa-amiaza

Liderii liberali se reunesc, duminica dupa-amiaza, intr-o sedinta in care se vor discuta aspecte legate de viitorul PNL in cadrul USL, in contextul tensiunilor din alianta.

Sedinta a fost convocata de presedintele Crin Antonescu, potrivit Romania Tv. Liberalul s-a aflat intr-o vizita privata in strainatate, in ultimele zile.

La discutii vor participa si reprezentanti ai organizatiilor locale ale PNL, presedintele liberal invitandu-i pe liderii filialelor de judet pentru intalnirea ce va avea loc incepand cu ora 18.00.

Una dintre temele de discutii ar putea fi sustinerea liberalilor pentru o eventuala iesire de la guvernare, in cazul in care propunerile PNL pentru patru functii de ministru nu vor trece, luni, de votul Parlamentului.

Antonescu, ultimatum pentru Ponta - Pana luni sa decida: Guvern cu PNL sau alianta cu Voiculescu

In contextul tensiunilor din ultima saptamana din USL, dupa constituirea USD, Victor Ponta si Crin Antonescu s-au atacat in mai multe randuri, presedintele PNL afirmand despre premier ca "s-a dus la Barroso sa-i dea lista de comenzi, ca la chelneri", in timp ce presedintele PSD a spus despre Crin Antonescu ca a stat in preajma lui Traian Basescu si are acelasi limbaj ca seful statului.

Antonescu: USL e un PSD labartat, nu ma vor sustine la prezidentiale

Il va mai sustine PSD pe Crin Antonescu pentru prezidentiale? - Sondaj Ziare.com

Joi, liderul liberal a sustinut ca nu este nicio criza in USL, dar ca Victor Ponta va trebui sa aleaga, pana luni, intre guvernarea cu PNL si alianta cu Dan Voiculescu. Antonescu a spus ca PNL nu va accepta "transformarea USL intr-un fel de mosie a lui Victor Ponta sau intr-un fel de USD mai mare".

Vineri, liderul liberal a afirmat ca USL ar fi trebuit rupt de cand Traian Basescu si Victor Ponta "au pus frumusete de procurori", afirmand ca USL e "un fel de PSD labartat" si ca social-democratii nu il vor sustine la prezidentiale.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Crin Antonescu sedinta PNL, #Antonescu sedinta PNL iesire guvernare, #PNL iesire guvernare , #PNL
Comentarii