Antonescu a vorbit cu Ponta despre o posibila remaniere a Guvernului - surse

Vineri, 03 August 2012, ora 15:23
6577 citiri
Antonescu a vorbit cu Ponta despre o posibila remaniere a Guvernului - surse
Foto: nouarepublica.ro

Presedintele interimar Crin Antonescu s-a aflat la Guvern, vineri dupa-amiaza, pentru discutii cu prim-ministrul Victor Ponta.

Potrivit unor surse citate de B1 Tv, printre subiectele de discutie dintre cei doi s-ar fi aflat si o posibila remaniere guvernamentala. Antonescu a parasi Palatul Victoria putin dupa ora 16.00.

Presedintele interimar s-a deplasat la Guvern dupa videoconferinta premierului cu prefectii, organizata pe tema referendumului.

Victor Ponta: Actualizarea listelor electorale nu va afecta rezultatul alegerilor locale (Video)

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, in sedinta de Guvern, ca actualizarea listelor electorale nu va avea impact asupra rezultatelor alegerilor locale. El a cerut prefectilor sa revina din concedii, pentru a face "lucruri care nu s-au facut in ultimii opt ani".

"Actualizarea listelor nu va schimba rezultatele de la locale, deoarece la alegerile locale n-a fost prag, nu conteaza cati erau pe liste. Evident ca vor exista consecinte asupra numarului de parlamentari sau de consilieri, daca numarul de alegatori va fi mai mic", a transmis Ponta.

Ponta pregateste o videoconferinta cu prefectii privind actualizarea listelor electorale

Prim-ministrul a cerut autoritatilor locale ca romanii cu domiciliul in strainatate sa fie eliminati de pe listele electorale din Romania.

"Trebuie sa explicati, inca o data, ca pe langa decizia CCR, pe care o vom respecta si implementa, ca Romania functioneaza normal. Sa dati un mesaj de stabilitate. Orice fel de campanie politica s-a incheiat, pana in toamna, va rog sa incetati dezbaterile politice", a subliniat Victor Ponta.

Curtea Constitutionala a amanat, joi, pana in 12 septembrie, o decizie privind referednumul de demitere a lui Traian Basescu, urmand sa verifice listele electorale, au declarat surse politice. In aceste conditii, Crin Antonescu ramane presedinte interimar pana la acea data.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Antonescu remaniere guvernamentala, #Antonescu discutii Ponta remaniere, #Antonescu intalnire Ponta, #actualizare liste electorale, #Ponta discutii prefecti , #presedinte interimar