Antonescu: Avem o Romanie in deriva

Joi, 05 Mai 2011, ora 13:30
1350 citiri
Antonescu: Avem o Romanie in deriva
Foto: Arhiva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Satu Mare, ca Romania se afla "din ce in ce mai in deriva cu o putere din ce in ce mai iresponsabila in actiunile sale".

"Ne pregatim foarte serios pentru ca momentul in care preluam puterea - cand va fi acest moment, eu sper ca mult mai repede decat alegerile din 2012, dar cel tarziu atunci - sa fie intr-adevar un moment de schimbare fundamentala a modului in care este condusa, administrata si reprezentata Romania.

Critica actualei guvernari a devenit o treaba foarte grea, nu din cauza ca ar trebui cautate motive, ci din cauza ca motivele sunt supraabundente, e o inflatie de motive. Practic, avem in fiecare zi ce trece, din toate punctele de vedere - economic, social, institutional, de politica externa - o Romanie din ce in ce mai in deriva, o putere din ce in ce mai iresponsabila in actiunile sale si, in orice caz, din ce in ce mai departe de realitate", a spus Antonescu.

In acest context, considera liderul PNL, nu motivele schimbarii actualei guvernari ar trebui sa constituie principalul subiect de dezbatere, ci pregatirea pentru ca Uniunea Social Liberala sa fie eficienta in viitoarea guvernare.

"Avem un santier intreg in lucru, de consolidare, de compatibilizare a fortelor politice la nivel local pe aceasta uniune", a adaugat Antonescu.

Potrivit presedintelui PNL, urmeaza sondajele, stabilirea candidatilor comuni, evaluarea si definitivarea unui "program de restaurare a institutiilor romanesti, de scoatere a tarii din criza".

Crin Antonescu a sosit joi pe aeroportul din Satu Mare, a sustinut o conferinta de presa, dupa care merge la Baia Mare in campanie electorala pentru a-l sustine pe candidatul liberal in alegerile partiale de primar.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Crin Antonescu PNL, #antonescu romanie deriva, #antonescu conferinta satu mare , #presedinte PNL