Antonescu: Daca gasesc un membru PNL in Guvernul Boc il exclud din partid

Joi, 17 Decembrie 2009, ora 21:34
7221 citiri
Antonescu: Daca gasesc un membru PNL in Guvernul Boc il exclud din partid
Foto: Realitatea Tv

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, joi seara, ca daca pe lista Guverului Boc III se va gasi un liberal, acesta va fi exclus pe loc din partid.

"Daca gasesc un ministru membru al PNL pe lista Guvernului Boc il exclud din partid. Asa trebuia sa se intample si cu domnul Predoiu. De calitatea de membru al unui partid, indiferent cine ar fi acela, nu mai poate fi vorba atat timp cat ar face parte dintr-un guvern fata de care noi suntem in Opozitie", a spus Antonescu pornit, insa s-a linistit singur: "Dar nu cred ca e cazul si va asigur ca nu va fi asa".

Liderul PNL a precizat, la Realitatea Tv, ca a fost sunat de Emil Boc, insa nu si de Traian Basescu, facand o gluma referitoare la convorbirea telefonica dintre seful statului si Mircea Geoana: "Ca sa-mi permit o gluma, asa e intre fostii presedinti".

Antonescu a mai spus ca modul in care a fost abordata delegatia PNL la Cotroceni de catre Traian Basescu a fost inacceptabil.

"Daca dam votul de investitura, nu putem raspunde asa in alb. Aceasta lista cu siguranta va spun ca nu va primi votul nostru, dar, slava Domnului, daca pot sa zic asa, Guvernul asta are destule voturi ca sa treaca. Pe acea lista sunt oameni pe care nu ii cunosc prea bine si ar putea fi competenti si sunt oameni pe care ii cunosc si stiu ce pot.

Desi s-au facut eforturi politice, s-au organizat divizii de transfugi, s-a facut o majoritate pe marginea acestui Guvern, domnul presedinte a discutat intr-o maniera inacceptabila: 'intrati voi acolo la guvernare, eu va spun maine la 10 cine e prim ministru'", a spus Antonescu.

Nu pot sa ma fac carpa in fata cuiva doar pentru ca a castigat alegerile

Liderul PNL a spus ca nu are nimic cu Traian Basescu si cu PD-L, dar are orgoliu, si asta nu-l va lasa niciodata sa se faca "carpa in fata cuiva doar pentru ca a castigat alegerile".

"Iert si am fost iertat in viata mea. Dar am un orgoliu. Doriti sa-l laud pe Basescu pentru ca numeste un tradator politic in fruntea Armatei? Doriti sa spun ca domnul Boc este un prim ministru bun cand eu l-am criticat un an intreg? Ce vreti sa fac ca sa intelegi ca am un orgoliu peste care nu pot sa trec? Nu pot sa ma fac carpa in fata cuiva doar pentru ca a castigat alegerile!", a spus cu patima Antonescu.

El a mai precizat ca problema in acest moment este ca atat Basescu, cat si PD-L nu au ca prioritate binele si stabilitatea Romaniei, ci cum sa distruga Opozitia.

"Domnul Basescu a castigat alegerile. Dumneavoastra vedeti ca oamenii acestia nu vorbesc despre ce-i de facut? Oamenii astia mai au o problema, si anume Opozitia. Preocuparea domnului Basescu nu a fost sa faca un Guvern, pentru ca pe ala il avea gata, problema lui era cum sa scape de Opozitie.

Ce ar trebui sa facem ca sa se apuce acesti doi oameni de treaba? Ar trebui sa scriem cu trupurile noastre ca la 23 August 'BASESCU'? Ar trebui sa scriem cu oi pe deal ca Flutur 'TRAIASCA BOC'? Stiu ca nu exista guvern care sa vina acum in Romania si pana la sfarsitul lui 2010 sa faca bine, dar nici unul asa de prost.

Are importanta ce guvern avem, desi, sincer sa va spun, imi pare ca nu e asa de important numele titularilor, mi se pare ca avem un guvern prezidential, decorat cu unele personaje, dar deciziile vor fi luate in intregime de cel care si-a asumat toata puterea", a conchis Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Crin Antonescu guvern Boc, #Antonescu Boc Basescu, #lista Guvern Boc , #presedinte PNL
Comentarii
Poza Radar
Radar
rank 5
Antonescu = groparul de serviciu al P.N.L.-ului. Rusine ! Crinulet, vei intra in istorie ca un mare tradator. In pleiada lui IUDA.