Antonescu a gasit legatura dintre Alianta DA si... lenjerie

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 22:33
1940 citiri
Antonescu a gasit legatura dintre Alianta DA si... lenjerie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a subliniat faptul ca nu este posibila o refacere a unei aliante dintre partidul sau si PDL, precizand ca "exista lucruri care trebuie purtate o singura data, si la nivelul lenjeriei, si la nivelul aliantei".

Comentand o posibila alianta a PNL cu PDL sau cu Partidul Miscarea Populara, liderul liberal a precizat ca "PNL nu e foarte dornic sa incheie noi aliante".

"Nu se pune problema. Ca discutam de o sustinere comuna a unui proiect de lege, a unei motiuni de cenzura, asta e cu totul altceva, dar sa vorbim de refacerea Aliantei DA, nu. Exista lucruri care nu trebuie purtate decat o singura data, si la nivelul lenjeriei, si la nivelul aliantelor politice.

Probabil ca si unii, si altii tintesc strict voturi. Basescu incearca sa stranga aceste voturi, dar nu e clar catre cine le indreapta. Catre mine, nu, ca sa fie limpede", a spus Crin Antonescu.

Antonescu, despre declaratiile lui Basescu si Ponta: Seamana cu cele ale unori lideri interlopi

Acesta a spus despre Victor Ponta ca "a aparut a parea foarte prietenos si calm fata de PNL, dupa ce s-a rupt USL", adaugand ca social-democratii "sunt oameni foarte expresivi, oameni simtitori".

Totodata, presedintelui PNL i se pare ca premierul "cu multa ipocrizie plangea de mila domnului Ciorbea, dupa cate a facut dl Ciorbea pentru mine, de parca m-a infiat dl Ciorbea pe mine", referitor la faptul ca parlamentarii liberali au parasit sala in momentul votului pentru Victor Ciorbea in functia de Avocat al Poporului.

Antonescu: Ponta si-a pierdut controlul, crede ca se deghizeaza Basescu noaptea in Duicu? (Video)

"Am fost informati de catre dl Ciorbea ca PSD a decis sa il propuna Avocat al Poporului. Am zis ca nu avem nimic impotriva, dar e propunerea PSD. Daca aveam ceva impotriva ei, spuneam.

Da, dl Ciorbea poate sa fie o varianta foarte buna pentru Avocatul Poporului, dar nu l-am propus noi pe dl Ciorbea. Dl Ponta trebuia sa faca macar la pranz o pauza din a minti", a mai afirmat Crin Antonescu.

Victor Ciorbea este noul Avocat al Poporului - PNL, PDL si PP-DD au parasit plenul inainte de vot

Victor Ciorbea a fost votat, marti, de plenul reunit al celor doua camere parlamentare in functia de Avocat al Poporului. PNL, partidul din care Ciorbea facea parte si pe listele caruia a ajuns senator in 2012, nu a participat la vot.

306 deputati si senatori au votat pentru ca Victor Ciorbea sa preia mandatul de cinci ani la sefia institutiei Avocatul Poporului. Parlamentarii PNL, PDL si PP-DD au parasit sedinta de plen inainte de a se da votul.

F.N.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Antonescu Alianta DA, #Antonescu Ciorbea Avocatul Poporului, #Ciorbea votat Avocatul Poporului, #alianta PNL PDL , #presedinte PNL