Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Antonescu, despre ambitiile lui Geoana: Este dreptul fiecarui om sa aiba aspiratii!

Miercuri, 12 Decembrie 2012, ora 15:30
2656 citiri
Antonescu, despre ambitiile lui Geoana: Este dreptul fiecarui om sa aiba aspiratii!
Foto: Digi24

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat declaratiile fostului candidat la presedintie Mircea Geoana, care a afirmat miercuri ca ambitia sa este sa desemneze premieri, nu sa fie desemnat. Liberalul a precizat ca "este dreptul fiecarui om sa aiba aspiratii, sa aiba ambitii".

"Este dreptul fiecarui om sa aiba proiecte, sa aiba aspiratii, sa aiba ambitii. Oricine poate fi contracandidat pentru oricine", a spus liderul liberal, miercuri.

Mircea Geoana: Ambitia mea este sa desemnez premier, nu sa fiu desemnat

Senatorul PSD Mircea Geoana a afirmat, miercuri, ca ambitia sa este de a fi in postura de a desemna premier si nu de a fi numit prim-ministru de presedintele Traian Basescu.

Crin Antonescu a fost intrebat daca presedintele Traian Basescu s-a implicat in negocierile din USL, negand acest lucru.

"Mie nu mi-au spus ca dansul ar fi implicat in negocierile din USL. Niciodata nu s-a gandit nimeni sa il implice pe domnul Basescu in aceste negocieri si, ca atare, cred ca este o afirmatie lipsita de tinta", a subliniat presedintele PNL.

Traian Basescu cere sa nu fie implicat in disputele din interiorul USL

Referitor la o guvernare alaturi de UDMR, Crin Antonescu a precizat ca nu poate dezvalui detalii inainte de a discuta cu cei in cauza, ci doar dupa discutii.

"Eu am spus inca de ieri (marti - n.red.) ca exista mari rezerve fata de intrarea in guvern, dar exista discutii cu UDMR si in functie de discutii vom lua decizii", a spus liderul PNL, apreciind ca probabil va avea o intalnire cu parlamentarii UDMR, insa din punctul sau de vedere "nu mai este nevoie de intalnire separata, (...) pana la urma e o decizie a USL in raport cu UDMR".

Basescu acuza presiuni pentru desemnarea premierului

Vorbind si despre posturile de ministri din viitorul guvern, Crin Antonescu a precizat ca "posturile astea nu le aducem noi de acasa, nici domnul Ponta, nici PNL, nici USL", completand si ca "nu am ministere pentru cati liberali ar merita" sa intre in noul Executiv.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Crin Antonescu ambitii Mircea Geoana, #Antonescu Geoana ambitii presedintie, #Mircea Geoana ambitii desemnare premier, #Crin Antonescu implicare Basescu USL, #Crin Antonescu guvernare UDMR , #presedinte PNL