Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e inchis. Nu mai e criza in USL

Luni, 20 Mai 2013, ora 13:07
2389 citiri
Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e inchis. Nu mai e criza in USL

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la sosirea la sedinta liberalilor, ca "episodul Rosca Stanescu este inchis" si ca in opinia sa nu mai e criza in USL.

Liderul PNL a fost intrebat daca in USL criza se mentine. "Nu, dupa parerea mea nu. Daca va referiti la episodul Rosca Stanescu v-am spus la timpul potrivit ca este un episod inchis", a declarat Antonescu.

El a fost intrebat daca Victor Ponta i-a transmis ca renunta la solicitarea de sanctionare a lui Rosca Stanescu sau a lasat sa se inteleaga acest lucru.

"Mie imi pare ca, dupa discutiile pe care le-am avut, dupa declaratiile pe care premierul le-a dat, dupa declaratiile pe care presedintele executiv al PSD, domnul Dragnea, le-a dat - am vazut si aseara - cred ca lucrurile sunt foarte, foarte clare pentru toata lumea, oricat de greu ar intelege unii", a mai afirmat liderul PNL.

Ponta: USL nu se rupe in weekend, o sa mai discutam si luni (Video)

Raspunzand unei intrebari, Antonescu a precizat ca Sorin Rosca Stanescu nu s-a pus la dispozitie pentru a demisiona din partid.

"Pozitia lui Rosca Stanescu a fost foarte clara, repetata in cateva randuri. Pozitia mea a fost la fel de clara, pozitia BPN la fel de clara. Intre aceste anunturi publice nu s-a intamplat nimic", a mai sustinut liderul PNL.

El a precizat ca la sedinta PNL de luni cu vicepresedintii executivi nu se vor lua decizii politice, acesta fiind atributul BPN al PNL.

Conducerile PSD si PNL se reunesc luni la pranz in sedinte separate, pentru a discuta ultimele evenimente legate de USL, iar sedinta convenita de liderii Uniunii pentru a discuta divergentele aparute a fost amanata pentru a evita continuarea scandalului mediatic, au declarat surse USL.

Ar trebui exclus Rosca Stanescu din PNL, pentru binele USL? - Sondaj Ziare.com

Biroul Permanent al PSD se reuneste la pranz in Parlament, la sala de grup a social-democratilor, in timp ce la sediul PNL va avea loc o reuniune a conducerii PNL cu vicepresedintii executivi ai partidului si liderii de grup ai PNL.

Sedinta USL programata pentru luni a fost amanata din motive legate de scandalul din USL, pornit de la cazul lui Sorin Rosca Stanescu.

Saptamana trecuta, liderii PSD in frunte cu premierul Victor Ponta au cerut partenerilor din USL sa il excluda din PNL pe senatorul Sorin Rosca Stanescu, urmare a declaratiilor repetate ale acestuia impotriva PSD si a primului-ministru. Liberalii, insa, nu au luat nicio decizie transanta, Crin Antonescu spunand doar ca de acum incolo nu vor mai fi tolerate atacuri ale liberalilor la adresa partenerilor social-democrati.

Victor Ponta s-a declarat nemultumit de reactia PNL si a anuntat ca asteapta pana luni luarea unei decizii, avertizand ca, in lipsa unei hotarari ferme impotriva lui Rosca Stanescu, USL nu mai poate functiona. Reactia lui Crin Antonescu a fost de respingere a ultimatumului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
#Crin Antonescu episod SRS inchis, #Antonescu criza USL, #SRS criza USL, #episod Rosca Stanescu inchis , #presedinte PNL