Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Antonescu: Nu candidez la sefia PNL, daca imi vor fi respinse propunerile

Luni, 22 Februarie 2010, ora 16:00
2342 citiri
Antonescu: Nu candidez la sefia PNL, daca imi vor fi respinse propunerile
Foto: Realitatea TV

Crin Antononescu, presedintele Partidului National Liberal, a declarat, luni, ca propunerea privind alegerea conducerii partidului pe sistemul motiunilor nu este un atac la democratie, asa cum afirma unii colegi de-ai sai.

Antonescu a mentionat ca nu va mai candida la sefia partidului, daca propunerile sale de modificare a Statutului nu vor fi acceptate, potrivit Mediafax.

"Cunosc foarte bine aceste lucruri, eu nu mi-am prezentat azi in Birou argumentele, pledoaria mea va fi desigur in Delegatia Permanenta, va fi si maine (n.red. - marti), atunci cand solicit aceste modificari statutare. Am acum, pe aceste subiecte, o discutie la care i-am invitat pe colegii mei parlamentari. Nu e un atac la democratie, e o constructie care vizeaza in ultima instanta democratizarea partidului si care vizeaza conditia reformata a acestui partid in asa masura incat sa fie un vector pentru democratizarea Romaniei in general", a sustinut presedintele liberalilor.

Crin Antonescu: Vreau un PNL de dreapta-dreapta, in intregimea ei

Antonescu a precizat foarte clar ca nu o sa candideze la sefia PNL, daca i se refuza propunerile de modificare a Statutului.

"Daca Delegatia Permanenta si in ultima instanta Congresul vor respinge propunerile mele de modificare statutara, reafirm - si cred ca nu e cazul sa afirm de sapte ori un lucru pe care l-am spus o data - intentia de a nu candida la presedintia partidului. Candidez la presedintia partidului doar in conditiile in care imi pot asuma responsabilitatea pe baza unei motiuni, pe baza unor prevederi statutare si pe baza unei echipe despre care sa am garantia ca imi permit sa fac lucrurile pe care vreau sa le fac in si cu PNL", a mai spus Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Crin Antonescu sefie PNL, #Crin Antonescu presedinte PNL, #Antonescu alegeri sef PNL , #presedinte PNL
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Iar se incrunta Antonescu la noi ! Iar ia figura aia gen "va arat eu voua !" ! iar mi-a speriat pisicile , de umbla prin curte cu coada zburlita .....
Poza 3trandafiribaroi
3trandafiribaroi
rank 5
Eu dacă as fi un băiat atat de fin, de frumos si cu atata bun simt ca tine, nu as risca să candidez. Dar nu stiu sigur dacă Patriciu a abolit sclavia, asa că as risca dacă nu candidez.