Antonescu: Nu i-am prezentat nicio adeziune lui Diaconescu

Joi, 25 Februarie 2010, ora 21:30
1741 citiri
Antonescu: Nu i-am prezentat nicio adeziune lui Diaconescu

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat joi ca l-a sunat pe Cristian Diaconescu dupa Congresul PSD nu pentru a-i prezenta o adeziune, ci din colegialitatea, pentru a-i transmite ca-i pare rau pentru problemele aparute.

"Nu i-am prezentat niciun fel de adeziune. Cand ii dai un telefon unui om caruia i s-a intamplat un necaz sa-i spui ca esti alaturi de el, nu o faci ca sa-i bagi adeziuni sub nas, sa le semneze la inghesuiala, nici n-a fost vorba despre asa ceva", a spus Antonescu.

Liderul PNL a povestit cum a decurs conversatia sa cu fostul social-democrat. "A doua zi dupa congresul PSD i-am dat un telefon, pur si simplu omeneste, colegial, fara continut politic. I-am spus ca imi pare foarte rau pentru lucrurile care s-au intamplat, cu filajul, cu santajul, cu toate astea, si i-am spus ca, din punct de vedere uman, sunt solidar cu el, ca am incredere in el (...) si ca ii dau acest telefon ca exista oameni care sunt alaturi de el, sufleteste", a explicat Antonescu, citat de Realitatea Tv.

Diaconescu: N-as fi plecat daca doi-trei colegi ar fi iesit sa spuna ca nu sunt santajabil

Senatorul Cristian Diaconescu a declarat miercuri ca in timp ce colegii sai uitasera de el si nu au reactionat fata de posibila lui monitorizare, Crin Antonescu l-a sunat pentru a-i spune ca este alaturi de el, lucru care l-a impresionat intr-atat incat s-ar fi inscris pe loc in PNL.

"Duminica m-a sunat Crin Antonescu. M-a impresionat. Singurul. Ai mei uitasera ca exist. Acum vad ca au puteri. M-a sunat si mi-a spus ca e alaturi de mine si ca nu-si inchipuia mizeria asta, ca si el a patit multe in politica romaneasca, nu-si inchipuia ca acest lucru se intampla. Daca-mi punea cineva adeziune la PNL in acel moment, va spun ca o semnam", a declarat Diaconescu, la Realiteatea TV.

El a precizat spre finalul emisiunii ca nu doreste sa se inscrie in PNL si ca declaratia despre adeziune a facut-o ca sa sublinieze cat de impresionat a fost de gestul liberalului.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Antonescu adeziune Diaconescu, #Diaconescu sunat Antonescu, #demisie Diaconescu PSD , #presedinte PNL