Antonescu: Omenirea a depasit criza cu Coreea de Nord, depasim si noi momentul PC (Video)

Vineri, 21 Iunie 2013, ora 14:38
2409 citiri
Antonescu: Omenirea a depasit criza cu Coreea de Nord, depasim si noi momentul PC (Video)

Presedintele PNL Crin Antonescu a comentat, vineri, ruptura ACD, intr-o maniera ironica. precizand ca "nu trebuie sa ne pierdem simtul umorului".

"Omenirea a putut depasi criza creata la un moment dat de Coreea de Nord(...), o sa putem si noi depasi aceasta criza cu PC", a declarat Antonescu, citat de Mediafax.

El a fost intrebat ce parere are despre afirmatiile conservatorilor, care au spus ca protocolul ACD este nefunctional.

"Nu trebuie sa ne pierdem simtul umorului nici in momentele grele, ceea ce nu inseamna ca nu luam lucrurile in serios. Omenirea a putut depasi, de pilda, criza creata la un moment dat de Coreea de Nord, a fost o amenintare foarte seriosa. Pana la urma au putut fi depasite, si o sa putem si noi depasi aceasta criza cu PC", a afirmat Antonescu.

De asemenea, el a fost chestionat in legatura cu scrisoarea pe care i-ar fi trimis-o Daniel Constantin.

"Am probleme de corespondenta vad, la un moment dat si domnul Basescu mi-a trimis o scrisoare la care se pare ca nu am raspuns. In fine, am trecut si peste asta, voi vedea exact ce scrisoare mi-a trimis Daniel Constantin. Nu m-am asteptat, in sensul ca ne-am intalnit fizic destul de des in ultima vreme si nu mi-a spus macar sa caut in cutia postala", a spus Antonescu.

Voiculescu se desparte de Antonescu: Protocolul aliantei cu PNL nu functioneaza

Conducerea Partidului Conservator este de parere ca protocolul aliantei cu PNL, ACD, nu functioneaza. Astfel, de joi, pozitiile PC sunt ale partidului, care face parte din USL ca partid distinct, a anuntat joi Bogdan Ciuca, adaugand ca nu va fi rupt si nici denuntat acest protocol.

Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a facut aceste precizari dupa sedinta Biroului Executiv al partidului, relateaza Mediafax.

"Protocolul cu ACD fizic nu functioneaza. Nu prea au fost intalniri in plan local, nici in plan national. Asta nu inseamna ca avem o problema cu USL, USL ramane in continuare cel mai drag proiect al PC si credem ca este izbanda cea mai puternica a PC, alaturi de PSD si PNL. Pentru ca intalnirile acestea nu au prea existat, facem cunoscut ca toate pozitiile PC de acum incolo sunt ale PC si toate pozitiile PNL sunt ale PNL (...) Nu vizam o rupere, nu vizam o plecare", a precizat Ciuca.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Antonescu corespondenta scrisoare Constantin, #antonescu, #ARD rupe Voiculescu Antonescu , #presedinte PNL