Antonescu: Pe 8 mai, la Baia Mare, va fi inceputul sfarsitului tiraniei portocalii

Joi, 05 Mai 2011, ora 17:28
4403 citiri
Antonescu: Pe 8 mai, la Baia Mare, va fi inceputul sfarsitului tiraniei portocalii
Foto: Arhiva

Liderul PNL Crin Antonescu a criticat, joi, in termeni duri actuala Putere, precizand ca momentan Romania este condusa de niste "hoti mincinosi, nerusinati", care isi bat joc de tara.

Prezent la adunarea electorala din Baia Mare, inaintea votului de duminica, unde au loc alegeri pentru primarie, Crin Antonescu a precizat ca il sustine pe candidatul USL Catalin Chereches, subliniind ca, duminica, pe 8 mai, la Baia Mare "va incepe inlaturarea actualei puteri" si "va fi inceputul sfarsitului tiraniei portocalii".

"Nu vom uita ca pe 8 mai, la Baia Mare, va incepe inlaturarea actualei Puteri. Pe 8 mai, la Baia Mare, va fi inceputul sfarsitului tiraniei portocalii. La Baia Mare nu mai pot da (n.r. reprezentantii Puterii) pomeni electorale si nu mai pot minti din usa in usa", a declarat Antonescu.

"Vreau sa spun trei cuvinte clare, neplacute, dar adevarate. Astazi ca niciodata ne conduc niste hoti, ne conduc niste mincinosi nerusinati, ne conduc niste oameni care isi bat joc de romani si de Romania. Nu vreau sa explic de ce spun aceste lucruri, pentru ca le stiti. Au furat bani din banii dvs. Au incalcat promisiunile facute in fata dvs. Un singur lucru cred ca ne poate lamuri definitiv. Daca am ajuns ca presedintele sa-si critice poporul si sa-l faca lenes si puturos, atunci inseamna ca nu mai putem continua asa", a mai spus liderul liberal.

El face si un apel catre romani - sa nu se resemneze si sa nu se lase "pacaliti de ideea ca toti cei ce fac politica si candideaza sunt mincinosi, hoti, corupti. Avem oameni pe care trebuie sa-i punem in fruntea noastra prin vointa noastra".

Potrivit presedintelui PNL, Catalin Chereches este "omul potrivit" pentru Baia Mare.

"Votul pentru Catalin Chereches va insemna si semnalul pentru actuala Putere, ca romanii nu sunt prosti, nu sunt lipsiti de discernamant si nu sunt lipsiti de speranta in viitor", a mai spus Antonescu.

Scandalul alegerilor de la Baia Mare Scrutinul organizat cu banii sezonierilor?

In cursa pentru alegerile de duminica din Baia Mare s-au inscris 7 candidati. Dintre acestia, doi sunt independenti - Mircea Dolha si Vasile Vlasin.

Ceilalti cinci sunt sustinuti de partide politice: Mihai Patrascu (PD-L), Catalin Chereches (USL), Ciprian Vasile Chereches (PRM), Petru Tomoioaga (PV) si Doru Dancus (PNTCD).

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Crin Antonescu PNL, #alegeri Baia Mare primarie , #presedinte PNL